fbpx

Vælg en kategori og se behandlinger ved at scrolle ned.

Frisørstuen – By Louise oplyser at alle farvepriser kan variere efter hårets længde og volume.
Derfor er nedenstående priser FRA priser.

Damepakken – Tilbud

700 kr.
Dameklip, vask m. ekstra hovedbundsmassage, hårkur, styling med personlig vejledning til din frisure og farvning af bryn og vipper inkl. ret (TILBUD) 75 min.

Dameklip

410 kr.
Dameklip inkl. hårvask med hovedbundsmassage, føn og styling med personlig vejledning til din frisure. 60 min.

Herrepakken – Tilbud

460 kr.
TILBUD: Herreklip, vask med ekstra hovedbundsmassage, retning af bryn og skægkanter med maskinen. 60 min.

Herreklip

310 kr.
Herreklip inkl. vask med hovedbundsmassage og styling. 30 min.

4 ugers herreklip

295 kr.
Kommer du igen indenfor 4 uger fra sidste behandling, kan du bestille denne. 30 min.

Børneklip (0-11 år)

250 kr.
Børneklip er uden hårvask, hvis det ønskes bestilles det som tilvalg. 30 min.

Farvning af vipper inkl. ret (SOLO)

160 kr.
Farvning af vipper giver ekstra dybde og intensitet til dit look. Du sparer nemt en masse tid når du påfører din mascara, hvis dine vipper er farvet. 15 min. BEMÆRK prisen er 120 kr. hvis den bookes som tilvalg ved anden behandling.

Farvning af bryn inkl. ret (SOLO)

160 kr.
Farvning af dine bryn, i nuancevalgt farve, så det passer til dig og din kulør. Få lidt “karakter” på og gør det nemt. Jeg retter med voks, pincet eller blad. 15 min. BEMÆRK prisen er 120 kr. hvis den bookes som tilvalg ved anden behandling.

Farvning af bryn og vipper inkl. ret (SOLO)

295 kr.
Farvning af dine bryn og vipper, i nuancevalgt farve, så det passer til dig og din kulør. Få lidt “karakter” på og gør det nemt. Det er os altid lækkert med nyfarvet bryn og vipper inden en ferie hvor du gerne vil slippe for at bruge makeup. Jeg retter med voks, pincet eller blad. 30 min. BEMÆRK prisen er 220 kr. hvis den bookes som tilvalg ved anden behandling.

Bundfarve

475 kr.
Hele bunden bliver dækket af farve. Udgroning maks. 3 cm. (tillæg i pris ved større udgroning eller meget kraftigt hår) Trænger du til længderne bliver frisket op og får sin glans igen, uden at de bliver farvetunge, bestil da en toning som tilvalg. 90 min.

Bundfarve med klip

885 kr.
Hele bunden bliver dækket af farve. Udgroning maks. 3 cm. (tillæg i pris ved større udgroning eller meget kraftigt hår) Trænger du til længderne bliver frisket op og får sin glans igen, uden at de bliver farvetunge, så bestil en toning som tilvalg. 120 min.

Bundfarve med damepakken

1175 kr.
Damepakken: Klip, kur, ekstra hovedbundsmassage og farvning af bryn og vipper inkl. ret. TILBUD. Hele bunden bliver dækket af farve. Udgroning maks. 3 cm. (tillæg i pris ved større udgroning eller meget kraftigt hår) Trænger du til længderne bliver frisket op og får sin glans igen, uden at de bliver farvetunge, bestil da en toning som tilvalg. 135 min.

Helfarve kort hår

550 kr.
Kort hår er til over ørene. 90 min.

Helfarve mellemlangt hår

750 kr.
Mellemlangt hår er fra ørene og ned til skulderne. 105 min.

Helfarve langt hår

850 kr.
Langt hår er fra skulderne og nedefter. (Bemærk ved meget langt eller kraftigt hår vil der være tillæg i prisen. Ring gerne og bestil, så den korrekte tid bliver sat af) 120 min.

Helfarve med klip, kort hår

960 kr.
Kort hår er til over ørene. 120 min.

Helfarve med klip, mellemlangt hår

1160 kr.
Mellemlangt hår er fra ørene og ned til skulderne. 135 min.

Helfarve med klip, langt hår

1260 kr.
Langt hår er fra skulderne og nedefter (Bemærk ved meget langt eller kraftigt hår vil der være tillæg i prisen. Ring gerne og bestil, så den korrekte tid bliver sat af) 150 min.

Helfarve med damepakken, kort hår

1250 kr.
Kort hår er til over ørene. Damepakken: dameklip, vask m. ekstra hovedbundsmassage, hårkur og farvning af bryn og vipper inkl. ret (TILBUD) 135 min.

Helfarve med damepakken, mellemlangt hår

1450 kr.
Mellemlangt hår er fra ørene og ned til skulderne. Damepakken: Dameklip, vask m. ekstra hovedbundsmassage, hårkur og farvning af bryn og vipper inkl. ret (TILBUD) 150 min.

Helfarve med damepakken, langt hår

1550 kr.
Langt hår er fra skulderne og nedefter. (Bemærk ved meget langt eller kraftigt hår vil der være tillæg i prisen. Ring gerne og bestil, så den korrekte tid bliver sat af) Damepakken: dameklip, vask m. ekstra hovedbundsmassage, hårkur og farvning af bryn og vipper inkl. ret (TILBUD) 165 min.

Reflekser i udgroning maks 3 cm.

750 kr.
Reparation af reflekser i udgroning på maks 3 cm. Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. 105 min.

Reparation af skilningen

500 kr.
Er du kun træt af din udgroning i toppen er dette behandlingen for dig. Du får reflekser over skilningen og ned i siderne, det giver et flot og naturligt resultat og syner ikke af en reparation. (Udgroning på maks 3 cm.) Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. 90 min.

Reflekser kort hår

650 kr.
Reflekser igennem hele håret. Kort hår er til over ørene. Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat.  90 min.

Reflekser mellemlangt hår

800 kr.
Reflekser igennem hele håret. Mellemlangt hår er fra ørene og ned til skulderne. Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. 105 min.

Reflekser langt hår

900 kr.
Reflekser igennem hele håret. Langt hår er fra skulderne og nedefter. (Bemærk ved meget langt eller kraftigt hår vil der være tillæg i prisen. Ring gerne og bestil, så den korrekte tid bliver sat af) Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. 120 min.

Reflekser i udgroningen med klip

1160 kr.
Reparation af reflekser i udgroningen på maks 3 cm. Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. 135 min.

Reparation af skilningen med klip

910 kr.
Denne behandling er hvis du er træt af din udgroningen i toppen. Du får reflekser over skilningen og ned i siderne, det giver et flot og naturligt resultat og syner ikke af en reparation. (Udgroning på maks 3 cm.) Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. 135 min.

Reflekser med klip, kort hår

1060 kr.
Kort hår er til over ørene. Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. 120 min.

Reflekser med klip, mellemlangt hår

1210 kr.
Mellemlangt hår er fra ørene og ned til skulderne. Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. 135 min.

Reflekser med klip, langt hår

1310 kr.
Langt hår er fra skulderne og nedefter (Bemærk ved meget langt eller kraftigt hår vil der være tillæg i prisen. Ring gerne og bestil, så den korrekte tid bliver sat af) Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. 150 min.

Reflekser i udgroningen med damepakken

1450 kr.
Reparation af reflekser i udgroning på maks 3 cm. Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. Damepakken: dameklip, vask m. ekstra hovedbundsmassage, hårkur og farvning af bryn og vipper inkl. ret (TILBUD) 135 min.

Reparation af skilningen med damepakken

1200 kr.
Er du kun træt af din udgroning i toppen er dette behandlingen for dig. Du får reflekser over skilningen og ned i siderne, det giver et flot og naturligt resultat og syner ikke af en reparation. (Udgroning på maks 3 cm.) Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. Damepakken: Dameklip, vask m. ekstra hovedbundsmassage, hårkur og farvning af bryn og vipper inkl. ret (TILBUD) 135 min.

Reflekser med damepakken, kort hår

1350 kr.
Reflekser igennem hele håret. Kort hår er til over ørene. Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. Damepakken: Dameklip, vask m. ekstra hovedbundsmassage, hårkur og farvning af bryn og vipper inkl. ret (TILBUD) 135 min.

Reflekser med damepakken, mellemlangt hår

1500 kr.
Reflekser igennem hele håret. Mellemlangt hår er fra ørene og ned til skulderne. Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. Damepakken: dameklip, vask m. ekstra hovedbundsmassage, hårkur og farvning af bryn og vipper inkl. ret (TILBUD) 150 min.

Reflekser med damepakken, langt hår

1600 kr.
Reflekser igennem hele håret. Langt hår er fra skulderne og nedefter. (Bemærk ved meget langt eller kraftigt hår vil der være tillæg i prisen. Ring gerne og bestil, så den korrekte tid bliver sat af) Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. Damepakken: Dameklip, vask m. ekstra hovedbundsmassage, hårkur og farvning af bryn og vipper inkl. ret (TILBUD) 165 min.

Baby highlights udgroning

1000 kr.
Tynde og fine reflekser igennem hele håret i udgroningen på maks 5 cm. Giver et meget naturligt og smukt resultat. Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. 120 min.

Baby highlights mellemlangt hår

1200 kr.
Tynde og fine reflekser igennem hele håret. Giver et meget naturligt og smukt resultat. Mellemlangt hår er fra ørene og ned til skulderne. Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. 135 min.

Baby highlights langt hår

1400 kr.
Tynde og fine reflekser vævet igennem hele håret. Giver et meget naturligt og smukt resultat. Langt hår er fra skulderne og nedefter. Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. 150 min.

Baby highlights i udgroning med klip

1410 kr.
Tynde og fine reflekser vævet igennem hele håret i udgroningen på maks 5 cm. Giver et meget naturligt og smukt resultat. Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. 150 min.

Baby highlights med klip, mellemlangt hår

1610 kr.
Tynde og fine reflekser vævet igennem hele håret. Giver et meget naturligt resultat. Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. 165 min.

Baby highlights med klip, langt hår

1810 kr.
Tynde og fine reflekser vævet igennem hele håret. Giver et meget naturligt resultat. Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. 165 min.

Baby highlights i udgroning med damepakken

1700 kr.
Tynde og fine reflekser vævet igennem hele håret i udgroningen på maks 5 cm. Giver et meget naturligt og smukt resultat. Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. Damepakken: Dameklip, vask m. ekstra hovedbundsmassage, hårkur, styling med personlig vejledning til din frisure og farvning af bryn og vipper inkl. ret (TILBUD) 165 min.

Baby highlights med damepak., ml. hår

1900 kr.
Tynde og fine reflekser vævet igennem hele håret. Giver et meget naturligt og smukt resultat. Mellemlangt hår er fra ørene og ned til skulderne. Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. Damepakken: Dameklip, vask m. ekstra hovedbundsmassage, hårkur, styling med personlig vejledning til din frisure og farvning af bryn og vipper inkl. ret (TILBUD) 180 min.

Baby highlights med damepakken, langt hår

2100 kr.
Tynde og fine reflekser vævet igennem hele håret. Giver et meget naturligt og smukt resultat. Langt hår er fra skulderne og nedefter. Jeg anbefaler altid at du bestiller en toning som tilvalg efter blegning, da det giver det smukkeste og mest sammenhængende resultat. Damepakken: Dameklip, vask m. ekstra hovedbundsmassage, hårkur, styling med personlig vejledning til din frisure og farvning af bryn og vipper inkl. ret (TILBUD) 180 min.

Permanent med klip, kort hår

1110 kr.
Kort er til over ørene. 135 min.

Permanent med klip, mellemlangt hår

1250 kr.
Mellemlangt hår er fra ørene og ned til skulderne. 150 min.

Permanent med klip, langt hår

1350 kr.
Langt hår er fra skulderne og ned. Bemærk at der er tillæg i prisen ved meget langt og kraftigt hår. 150 min.

Opsætning lille

450 kr.
Ring gerne for tidsbestilling, så den rette tid bliver sat af. 30 min.

Opsætning mellem

550 kr.
Ring gerne for tidsbestilling, så den rette tid bliver sat af. 45 min.

Opsætning stor

650 kr.
Ring gerne for tidsbestilling, så den rette tid bliver sat af. 60 min.

Vask og føn

300 kr.
Vask, føn og let styling 30 min.

Du kan hos Frisørstuen – By Louise betale med MobilePay og kontanter.
Midlertidig lukket for tilgang af nye kunder.

 • Frisørstuen – By Louise

  Flegborg 9A, St. tv.
  7100 Vejle
  Telefon: 60 18 01 25

 • Åbningstider

  Mandag 08.00-15.00
  Tirsdag  09.00 – 15.00
  Onsdag LUKKET
  Torsdag 10.00 – 21.00
  Fredag 09.00 – 17.00
  Lørdag LUKKET

  Åbningstiderne kan variere. Hold dig opdateret på min Facebook side.